Historien om Iver & Evne begynte da Gründer/Idèskaper Torill Steinback Hoel ble mamma for første gang i 2006. Hun hadde en idè om at hun skulle ha ungene med på kjøkkenet og det skulle være en kjekk aktivitet de som familie gjorde sammen. Det ble ikke helt slik hun hadde sett for seg, det var krevende å ha med små ivrige nybegynnere og Torill var følte hun kunne for lite om mat. Hun kjente at hun savnet noe som kunne bidra til mer kos og mindre kaos på kjøkkenet med barna.
 
Mens Torill grublet på denne problemstillingen la hun merke til at sønnen hennes “leste” tegneserier lenge før han kunne lese, og slik var det at idèen om et matunivers bygd på virkemidler fra tegneserie, spill og animasjon oppstod. 
 
Selskapet ble etablert i 2016 og hadde som mål å bruke konseptet for å lage innhold og verktøy som gjorde det lettere for foreldre og andre i relasjon til barn å innarbeide kunnskap, ferdigheter og gode holdninger hos barn. Iver & Evne skulle være matassistentene som Torill og andre foreldre kunne støtte seg til. 
 
Veien videre derfra har vært lang og krøllete, men det tenker vi ikke på lenger. Kort fortalt ser historien vår slik ut:

kontakt oss